EVENIMENT ONLINE GRATUIT

Retreat Online

Noul Meu Eu 108

Educație Interioară. Update Personal

Participă Gratuit, Duminică, 1 Martie, ora 9 Fix, și aflã informații valoroase despre Cum să-ți Transformi Mintea  și Emoțiile într-un  Super Aparat de  Manifestare a unei Vieți Fericite!

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

ACESTA ESTE MOMENTUL PE CARE ÎL AȘTEPTAI!

INVITAȚIE LA EVOLUȚIE 

A venit momentul să descoperi secretul manifestării dorințelor dincolo de setarea intențiilor, vizualizare și acțiunea propriu-zisă. Accesează tehnicile de update personal și transformare interioară, în cadrul unui retreat online de practică intensivă, împreună cu mii de români.

Apasă cu zâmbetul pe buze:)

Ce ți-a pregătit Ciprian și Echipa Noul Meu Eu pentru Retreatul Online de pe 1 Martie?

Noul Meu Eu - 108 Tehnici și Metode

pentru Update Personal și Transformare Interioară.


Timp de o zi vei explora un întreg areal de subiecte despre modul în care poți dezvolta Super-Abilități mental-emoționale și cum să-ți folosești energia personală în moduri excepționale:

 • Un maraton de o zi întreagă de practici avansate, tehnici și instrumente pentru Transformarea, Potențarea și Manifestarea Puterii Personale

 • Discuții ample despre Minte și Meditație în contextul Transformării Interioare și despre cum îți poți dezvolta capacitățile mentale și de manifestare.

 • Răspunsuri la întrebări în direct despre cum funcționează Complexul Corp - Minte - Emoții - Energie - Spirit

 • Practici Meditative în Direct, pentru Transformarea Minții și Declanșarea Puterii Personale de Manifestare.

 • Cum poți să resetezi sistemul de gândire pentru a schimba efectele nedorite pe care le trăiești în viața ta.

 • Invitați surpriză și premii valoroase pentru participanții în direct!

Ciprian Constantin Vlad

Atunci cand înveți legile de funcționare ale corpului, mintii, emoțiilor, energiei și spiritului, devii stăpânul propriului destin.

Retreat Online Gratuit

cu Mii de Români

Este primul și unicul Retreat Online de Educație Interioară din România care se organizează Anual, În Direct, cu Mii de Români, în același timp! 

 • Vei avea ocazia să pui întrebări în direct și să primești răspunsuri pe loc chiar de la Ciprian și invitații săi.

 • Poți deja trimite întrebările tale echipei, prin completarea chestionarului accesibil pe următoarea pagină, imediat după ce completezi formularul de înscriere la Retreatul din 1 Martie.

 • Dacă până acum nu ai mai folosit practicile meditative pentru a-ți echilibra și dezvolta abilitățile mentale, acum vei putea face acest lucru alături de Ciprian și de câteva mii de oameni în direct într-un minunat câmp de energie.​​​​​​​

 • Ca de fiecare dată, se vor oferi premii substanțiale și se vor acorda burse de studiu celor care participă la acest eveniment.

 • Noul Meu Eu 108 oferă o întreagă tehnologie care depășește tot ce știai până acum despre minte, emoție și creier, pe tărâmul energiei cristaline a sufletului.


Vei Petrece O Zi Întreagă 

Alături de Oameni Minunați,

Experți în Arta Transformării 

Până în prezent, peste 57.000 de mii de români, au intrat în contact cu tehnicile de update personal și transformare interioară predate în Noul Meu Eu.

Ciprian Constantin Vlad este autorul programului #NoulMeuEu 108, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development.  

 

Prin activitatea sa, a cumulat un număr impresionant de persoane care și-au transformat viața, prin metodele avansate de update personal și transformare interioară de gradul 9, Noul Meu Eu 108. 

56.700 de români din toate colțurile lumii și-au transformat viața prin programul online “Noul Meu EU“

Studenți Fericiti

DIN MĂRTURIILE PARTICIPANȚILOR 

"Când am hotărât să intru în Noul Meu Eu 108, nici nu mi-am imaginat că poate fi atât de eficient"

am reușit să gestionez mintea și emoțiile.

Prima oara cand am auzit de NME 108, ceva in mine a tresarit! E inca vie acea senzatie si am simtit din toata fiinta mea ca acest program este pentru mine!Înainte de NME mă luptam cu multe ganduri si mă dădeau peste cap emoțiile negative. Folosind tehnicile NME, am reușit să gestionez mintea și emoțiile. Bonusul inestimabil oferit de NME, este că te trezești cu adevărat pentru totdeauna.

Iasmina Herliska

Project Manager

Mi-am găsit armonia si echilibru în viata mea.

O călătorie ghidată într-un mod profesionist către sine. M-am redescoperit, am învățat despre mine și cu mine însămi, în toate dimensiunile, fizic, mental,

emoțional, energetic și spiritual. În NME 108, m-am iertat, m-am îmbrățișat, m-am acceptat și mi-am dăruit încredere. M-a ajutat  să aduc armonie și echilibru în viața mea, să-mi readuc aminte cine sunt cu adevărat, să mă bucur de mine și de viața mea. Mulțumesc din suflet!

Irina Piersic

Consiler Juridic

tehnicile predate de Ciprian m-au convins că se poate...

Nu am dat update personal niciodată, conștient, în cei 40 de ani ai mei. Tehnicile predate de Ciprian m-au convins că se poate. Sunt unelte practice la îndemână oricui își dorește să construiască cea mai bună formulă a unui Nou Eu. Acum îmi sunt recunoscător pentru alegerea făcută. 

Sergiu Rusu 

Jurnalist

o experiență fabuloasă

Nme 108 este o experiență fabuloasă și o înțelegere la care nu puteam să aspir, căci imaginația nu poate cuprinde nimic din ceea ce nu știi încă. În NME 108, am primit instrumente practice prin care imi pot echilibra oricare aspect al vietii. Fiți curiosi să experimentați cum este să te trezești și să rămâi treaz pentru totdeauna!

Alexandrina Maradin 

Mentor Senior

 Psy Development 

5 PAȘI SIMPLI DE ÎNSCRIERE

Cum se derulează înscrierea pentru Retreatul Online Gratuit "Noul Meu Eu 108"

1. ÎNSCRIERE TRANSMISIE

Completează formularul de înscriere pentru Transmisia Online, în Direct, care va avea loc pe data de 1 Martie și va începe la ora 09:00 AM.

2. MAILURI DE ÎNROLARE

Deschide mailurile de înrolare pentru eveniment. Vei avea acces prin mail la resurse gratuite în legătura cu tematica retreatului.

3. ACCES COMUNITATE

Accesează Comunitatea Noul Meu Eu - România și înscrie-te la mesageria automată a Echipei Noul Meu Eu pentru noutăți.

4. ÎNCARCĂ BATERIILE

Din momentul înscrierii pe formular, vei avea acces la o energie fabuloasă pe durata campaniei, de care este bine să te bucuri din plin. Încarcă bateriile pentru 2020.

5. STARTUL OFICIAL 

Pe data de 1 Martie, la ora 09:00, va începe o nouă Ediție a Retreatului "Noul Meu Eu 108", susținut din insula Bali. Va fi o Zi Magică, alături de mii de români, deschiși către educație și evoluție.

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

LA RETREAT ONLINE

Fă primul pas

2012-2020 © Copyrights by Psy Development Education. Toate drepturile rezervate.