EVENIMENT ONLINE GRATUIT

Retreat Online Gratuit

"Noul Meu Eu 108" 

Educație Interioară. Update Personal

Participă în Direct, Duminică, 23 Februarie, ora 9 Fix, de Lună Nouă, în Grupul "Comunitatea Noul Meu Eu - România" de pe Facebook și aflã informații valoroase despre Cum să-ți Transformi Mintea și Emoțiile într-un Super Aparat de  Manifestare, cu viteză supersonică în 2020!

Vei Petrece O Zi Întreagă 

Alături de Oameni Minunați,

Experți în Arta Transformării 

Până în prezent, peste 57.000 de mii de români, au intrat în contact cu tehnicile de update personal și transformare interioară predate în Noul Meu Eu.

Ciprian Constantin Vlad este autorul programului #NoulMeuEu 108, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development.  

 

Prin activitatea sa, a cumulat un număr impresionant de persoane care și-au transformat viața, prin metodele avansate de update personal și transformare interioară de gradul 9, Noul Meu Eu 108. 

Viața este un întreg proces de Învătare și Evoluție! Mă simt binecuvântat și onorat ca prin activitatea mea să fiu martorul transformării profunde a celor care doresc acest lucru și mă bucur odată cu fiecare etapă parcursă de către aceștia.

 

 

Activează de peste 20 ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru.

 

În prezent, Ciprian susține cursuri și traininguri la nivel național și internațional, offline și online, dedicate tehnicilor și metodelor de upgrade personal și transformare interioară.

 

Organizează și susține retreaturi de practică meditativă intensivă  în Bali, Peru, Mexic, Tailanda, Grecia și Portugalia.

Ce ți-a pregătit Ciprian și Echipa Noul Meu Eu pentru Retreatul Online de pe 25 Ianuarie?

Noul Meu Eu - 108 Tehnici și Metode

pentru Update Personal și Transformare Interioară.


Timp de o zi vei explora un întreg areal de subiecte despre modul în care poți dezvolta Super-Abilități mental-emoționale și cum să-ți folosești energia personală în moduri excepționale:

 • Un maraton de o zi întreagă de practici avansate, tehnici și instrumente pentru Transformarea, Potențarea și Manifestarea Puterii Personale

 • Discuții ample despre Minte și Meditație în contextul Transformării Interioare și despre cum îți poți dezvolta capacitățile mentale și de manifestare.

 • Răspunsuri la întrebări în direct despre cum funcționează Complexul Corp - Minte - Emoții - Energie - Spirit

 • Practici Meditative în Direct, pentru Transformarea Minții și Declanșarea Puterii Personale de Manifestare.

 • Cum poți să resetezi sistemul de gândire pentru a schimba efectele nedorite pe care le trăiești în viața ta.

 • Invitați surpriză și premii valoroase pentru participanții în direct!

Ciprian Constantin Vlad

Atunci cand înveți legile de funcționare ale corpului, mintii, emoțiilor, energiei și spiritului, devii stăpânul propriului destin.

Retreat Online Gratuit

cu Mii de Români

Este primul și unicul Retreat Online de Educație Interioară din România care se organizează Anual, În Direct, cu Mii de Români, în același timp! 

 • Vei avea ocazia să pui întrebări în direct și să primești răspunsuri pe loc chiar de la Ciprian și invitații săi.

 • Poți deja trimite întrebările tale echipei, prin completarea chestionarului accesibil pe următoarea pagină, imediat după ce completezi formularul de înscriere la Retreatul din 25 ianuarie.

 • Dacă până acum nu ai mai folosit practicile meditative pentru a-ți echilibra și dezvolta abilitățile mentale, acum vei putea face acest lucru alături de Ciprian și de câteva mii de oameni în direct

  într-un minunat câmp de energie.​​​​​​​

 • Ca de fiecare dată, se vor oferi premii substanțiale și se vor acorda burse de studiu celor care aplică pentru  un astfel de program.

 • Noul Meu Eu 108 oferă o întreagă tehnologie care depășește tot ce știai până acum despre minte, emoție și creier, pe tărâmul energiei cristaline a sufletului.


Cum să Te Ridici Peste Limitările

Mentalitații Sociale

Beneficiind de același sistem educațional, oamenii tind să se comporte si sa gândească la fel, urmând aceleași programe limitate doar la dezvoltarea intelectuală.

 

Te-ai întrebat vreodată cum unii oameni reușesc să-și manifeste potențialul la maxim și să fie modele pentru semenii lor?

 

Persoanele care au succes deplin în viață, atât pe plan social cât și personal, manifestă lucrurile de la un nivel superior intelectului obișnuit. Aceste persoane au activat energia conștiinței și vibrează la un alt nivel al evoluției umanității.

Educația formală este destinată maselor și îți oferă de regulă câteva piese de puzzle necesare pentru supraviețuire dar nu te poate învăța cum să-ți creezi propriul puzzle, propria viată care să rezoneze cu misiunea sufletului și cu talentele interne de care dispui.

 

Cu siguranță toți oamenii vor să fie fericiți, să fie împliniți și să devină un succes în viața pe care o traiesc. Dar aceste obiective sunt practic imposibil de atins dacă nu dai un update personal și nu depașești limitările mentalității sociale care rulează programe de eșec și autosabotaj, care se hrănește cu emoții negative de frică, victimă și rușine. 

 

56.700 de români din toate colțurile lumii și-au transformat viața prin programul online “Noul Meu EU“

Studenți Fericiti

DIN MĂRTURIILE PARTICIPANȚILOR 

"Când am hotărât să intru în Noul Meu Corp, nici nu mi-am imaginat că poate fi atât de eficient"

un corp sănătos, suplu,

După programul Noul Meu Corp a aparut și răsplata : un corp sănătos, suplu, armonios hrănit prin energie vie neprocesată și prin multă iubire. Dacă vrei și tu să trăiești transformarea, înscrie-te cât mai repede în acest program. Merită!

Raluca Iacobiță 

DIRECTOR FINANCIAR

am trupul pe care îl aveam la 22 de ani.

După patru luni și jumatate cântăream 54,7kg, de la 65.

Sunt una dintre cele mai fericite ființe din lume, am o viată mirifică, m-am schimbat în totalitate, sunt plină de energie, am trupul pe care îl aveam la 22 de ani.

Juanita Brînzaș 

MAKE UP ARTIST

după nici 2 luni de NMC ,, lepădam" 12 Kg

Când am hotărât să intru în programul NMC, nu m-am gândit prea mult la kg. M-a mânat instinctul știind că voi descoperi mult mai mult decqt intuiam eu. Hmmmm... după nici 2 luni ,, lepădam" 12 kg.

Lidia Jianu

ASISTENT MEDICAL

 (doctor de inimi)

A schimbat totul pentru mine

Am scăzut în greutate 12 kg. Tocmai datorită rezultatelor sunt în această echipă minunata, Ruxandra dându- mi șansa să fiu coach în transformare corporală. Este pasiunea mea și voi fi alături de fiecare participant, cu inima. 

Florentina Buzatu

COACH NMC

5 PAȘI SIMPLI DE ÎNSCRIERE

Cum se derulează înscrierea pentru Retreatul Online Gratuit "Noul Meu Eu 108"

1. ÎNSCRIERE TRANSMISIE

Completează formularul de înscriere pentru Transmisia Online, în Direct, care va avea loc pe data de ..... și va începe la ora 09:00 AM.

2. MAILURI DE ÎNROLARE

Deschide mailurile de înrolare pentru eveniment. Vei avea acces prin mail la resurse gratuite în legătura cu tematica retreatului.

3. ACCES COMUNITATE

Accesează Comunitatea Noul Meu Eu - România și înscrie-te la mesageria automată a Echipei Noul Meu Eu pentru noutăți.

4. ÎNCARCĂ BATERIILE

Din momentul înscrierii pe formular, vei avea acces la o energie fabuloasă pe durata campaniei, de care este bine să te bucuri din plin. Încarcă bateriile pentru 2020.

5. STARTUL OFICIAL 

Pe data de..., la ora 09:00, va începe Ediția II, a Retreatului "Noul Meu Eu 108", susținut din insula Bali. Va fi o Zi Magică, alături de mii de români, deschiși către educație și evoluție.

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

LA RETREAT ONLINE

Fă primul pas


Academia Psy Development

2012-2020 © Copyrights by Psy Development Education. Toate drepturile rezervate.